Toimintavarma, luotettava ja helppokäyttöinen.

Virgo

Kylvöjyrä

1 m
Työleveys
1 cm
Kivikoko
1 hv
Vetotehon tarve
1 l/min
Hydraul. tarve
1 kg/min
Työteho

Kaksirivinen etuhara

Piikkivaihtoehtoja on tarjolla kahta erimallia tarpeesi mukaan. Yksittäinen, tukevampi piikkimalli kykenee muokkaamaan maata rajummin ja se on muodoltaan päästävä. Kaksoispiikki on malliltaan pystympi, ja se värähtelee enemmän. Etuhara on hydraulisäätöinen ylös – alas suunnassa. Samalla säätyy myös piikkikulma. Lisäämällä työsyvyyttä, piikkikulma kääntyy pystympään asentoon.

Kylvöyksikkö

Kylvöyksikkö on APV:n valmistama. Siihen on valittavissa joko 300, 500 ta 800 litrainen säiliö. Koneen vakiovarustukseen kuuluu syöttöpyörät sekä pienille että isommille siemenille. Kylvömäärä pysyy säädettynä ajonopeudesta riippumatta, koska jyrän pakkerissa on anturi, mikä mittaa ajonopeutta työajossa.

Pakkeri

Kumipinnoitteinen jyrän pakkeri on suunniteltu kestämään iskuja. Se vähentää laakereiden ja muiden rakenteiden rasitusta. Ajonopeutta ja työtehoa voidaan kasvattaa merkittävästi verrattuna teräskiekkojyriin. Jyrä on kolmilohkoinen ja pellon muotoihin mukautuva. Tasainen jyräysvaikutus saadaan paineakun avulla. Tiekuljetuksessa kone kulkee erillisten kuljetuspyörien varassa.

Ohjauspaneeli

Hydraulitoiminnot määrätään sähköventtiilillä. Venttiiliä ohjataan traktoriin sijoitetun ohjausyksikön avulla.

Tekniset tiedot

Virgo 7000
Työleveys cm
700
Tehontarve hv
alk. 70
Hydrauliikkalohkot
2x2-toiminen
Kuljetusleveys cm
2950
Pakkerin hakaisija cm
540
Piikkien lukumäärä
71/54
Piikkijako (mm)
100/65
Paino kg
3080

Katso kaikki kylvökonemallit

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.