Ampumahiihtäjä ja osa-aikaviljelijä Tero Seppälä luottaa Tumeen

”Hyvä palvelu Tumelta vaikutti koneen valintaan. Vaihtokoneiden tehdaskunnostuspalvelun avulla ostamiseen syntyy ihan eri luotto, kun se on käyty läpi kulutusosien ym. osalta ennen toimitusta. ”

Tero Seppälä

Maatalouskoneiden markkinoinnissa usein keskitytään vain uusiin ja kalliisiin koneisiin. On hyvä muistaa, että Suomessakin osa-aikaviljelijät ovat merkittävä asiakasryhmä, joita ala kyllä kiinnostaa, mutta konetarpeet eivät ole niin suuria. Tumelta löytyy ratkaisu myös tälläisiin tarpeisiin. Alla ampumahiihtäjä Tero Seppälän terveiset Tumen koneista lyhyen haastattelun muodossa. Toivotaan Terolle läpimurtoa tulevan talven aikana kohti maailman terävintä kärkeä!

 

Kuka olet ja mistä tulet?

Olen maajoukkue ampumahiihtäjä Tero Seppälä. Kotoisin Haapajärveltä, jossa viljelen isäni kanssa isovanhempieni peltoja. Tällä hetkellä asun Kontiolahdella, missä on parhaat olosuhteet ampumahiihdon harjoitteluun, mutta peltotöiden ajaksi siirryn aina takaisin kotikonnuille.

Miten kulunut kasvukausi onnistui teillä?

Olosuhteisiin nähden aivan hyvin. Kuivuus verotti 500-1000kg/ha satoa normaali vuoteen nähden, mutta onneksi sadosta saatava hinta on nyt reilusti parempi kuin edellisinä vuosina.

Mitä odotuksia tulevalle kasvukaudelle? Mitä aiotte kylvää?

Tavoitteet samat kuin urheilussakin eli rikkoa edelliset ennätykset :D. Parasta kautta siis yritetään! Luultavasti ohraa, kauraa ja rypsiä.

Miksi ostitte koneen Tumelta?

Haluamme tehokkuutta kevätkylvöihin, jotta kylvöt saadaan nopeasti tehtyä. Meillä viljely on sivutoimista, joten peltotöille ei ole niin paljoa aikaa. Hyvä palvelu Tumelta vaikutti koneen valintaan. Vaihtokoneiden tehdaskunnostuspalvelun avulla ostamiseen syntyy ihan eri luotto, kun se on käyty läpi kulutusosien ym. osalta ennen toimitusta.

Miltä tulevan kauden kilpailukunto vaikuttaa?

Kunto vaikuttaa aivan hyvältä. Harjoittelua muokattiin aika paljon täksi vuodeksi ja olen saanut harjoitella ammattimaisesti nyt kun opiskelutkin on suoritettu. Edellytykset kehittymiselle ovat siis olleet hyvät. Tulokset nähdään sitten talven mittaan.

Mikä on kauden päätavoitteesi?

Pärjääminen Peking 2022 talviolympialaisissa helmikuussa.

Terveisesi maanviljelijöille?

Kannattaa tutustua Tumen sivuilla mielenkiintoisiin uutuuksiin sekä kattavaan vaihtokonevarastoon, josta löytyy järkeviä vaihtoehtoja halvemmillekin budjeteille! Muistakaa katsoa talven aikana Ylen kanavilta Suomalaisten menoa ampumahiihdon maailmancupissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tilaa uutiskirje

Saat parhaat vinkit ja uutiset

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle ja saat ensimmäisenä PEL-Tuote Oy:n kuumimmat uutiset ja tiedot uutuuksista! Spämmiksi asti ei postia kerry.